Muziek tijdens de dienst (Videoclips) Diverse
Anton Kurmasela met "I shall be released" Opa heeft nu een eigen site
Roy Buchanan "The Messiah" Archief van deze site
Jackson Browne with "Stay" Meer..... o.a. Reisverslag op Kei Besar
 
  In de nacht van zondag op maandag (19-09-2004 op 20-09-2004) is Ange om 23.13 uur van ons heen gegaan. Gelukkig waren wij allemaal aanwezig. Geen vreemde handen hebben Ange aangeraakt voor, tijdens en na haar overlijden. Ange is tot de dag van haar begrafenis bij ons gebleven. De eerste drie dagen lag zij in Culemborg bij Arie, Marc en Astrid. De laatste twee dagen lag zij in Arnhem bij haar zuster Astrid, die nu in het ouderlijk huis woont.  


Op vrijdag 24-09-2004 hebben wij in de Gereformeerde kerk Salvator te Arnhem haar uitvaartdienst gehouden. De dienst werd voorgegaan door Eerwaarde Ds. O.M. Woesing. Het programma kunt u hier nalezen.  Klik hier voor de dienstinvulling (en de MP3 afspelen of downloaden van de muziek).

 

De uitvaart werd vormgegeven door Arie, Daud en Rien. We hebben het gevoel dat alles is gelopen zoals Ange dat graag zou hebben gewild. We willen dan ook iedereen bedanken die ons hierbij heeft geholpen, want alleen door de grote inzet van hen is het een dag geworden waar we, ondanks alles, met een zeer goed gevoel op kunnen terug kijken.

Bij “Met speciale dank aan” staan geen familieleden. Bij de familieleden behoren ook Detta & Rien. Er waren vele handen die ons geholpen hebben, we kunnen helaas niet iedereen persoonlijk bedanken. Als we hier iemand zijn vergeten vergeef het ons. We zijn moe, maar we wilden toch graag zo snel mogelijk Ange's nieuwe site on-line hebben.

 

De koster en de kerkraad schatte dat er ruim 450 mensen aanwezig waren tijdens de dienst. Op de begraafplaats stonden ook nog zeer veel mensen uit Elst en verre omstreken te wachten op Ange. Gedurende de dagen dat Ange thuis lag hebben zeker 150 mensen afscheid van haar genomen. We hebben als familie ruim 200 kaarten ontvangen, tevens heeft Ange zo’n 50 bloemstukken gekregen. Een ware bloemenzee. Wij danken u voor u dit grote medeleven.

 

Namens Ange iedereen bedankt voor uw hulp en medeleven.                       

..