APRA

Trouwen op het eiland van mijn vader

Diana en ik zijn getrouwd in 1982 echter niet voor de kerk, dit had twee redenen. Ten eerste ben ik atheïst en op papier een protestant en Diana een katholiek. De kerken in Elst wilde ons niet trouwen anno 1983! We zijn toen maar alleen voor de wet getrouwd.

In 2011 heeft Diana mijn verrast met onze tweede reis naar Indonesië, ik heb haar toen terug verrast met een aanzoek op het strand van mijn voorouders “Nuhu Roa” kei keciel

De stem die je hoort is van Gerrit Tarantijn wat tijdens deze reis een soulmate van Diana werd. Hij trouwde met zijn Lusie op dezelfde dag als ons. 12-09-2011

Door dit thema zie je geen normale weergave, dus klik rechts onder op full screen.

We zijn daar voor de kerk getrouwd door een dominee en een pastoor onder 1 dak.

Het was een mooie ceremonie en feest! Het was ook een dubbel huwelijk samen met Gerrit Tarantijn (Gerson van Savanna Cottages) met zijn Lusie. Helaas is Gerrit reeds overleden. Gerrit en zijn ouders, broes en zussen waren in Nederland zo goed als familie.

Door dit thema zie je geen normale weergave, dus klik rechts onder op full screen.